Maak kennis met de Acco-cursus

Wil je kwalitatief studiemateriaal voor jouw studenten aan een toegankelijke prijs? Dan is een cursus uitgeven voor jou een goede keuze.

cursus uitgeven

Digitaal studiemateriaal? Ook met de Acco-cursus!

Het zijn bijzondere tijden. Aangezien je studenten nu afstandsonderwijs volgen, ben je genoodzaakt om al je studiemateriaal digitaal aan te bieden. Wij ondersteunen je hier graag in.

Daarom geven wij jou en je studenten vanaf het volgend academiejaar 2020-2021 via het platform Sofia gratis toegang tot de digitale versie van jouw cursus.

Ons doel?
Een succesvolle leer- en doceerervaring voor jou en je studenten, ook tijdens corona.

Waarom zou je een Acco-cursus uitgeven?

1

Kwaliteit aan een toegankelijke prijs

We bieden een vaste bladprijs van € 0,0515 ongeacht de grootte van de studentengroep omdat we geloven dat onderwijs toegankelijk moet zijn en blijven. Acco-aandeelhouders krijgen bovendien 25% korting bij aankoop van een Acco-cursus.

2

Officieel statuut als auteur

Je cursus krijgt een eigen ISBN, depot bij de Koninklijke Bibliotheek en is auteursrechtelijk beschermd. Daarnaast ontvang je een auteursvergoeding en gratis auteursexemplaren.

3

Persoonlijke begeleiding

We begeleiden je bij het uitgeven van je cursus, of het nu je eerste uitgave is of een herdruk van een bestaande cursus. Zo krijg jij de ondersteuning die je wenst. Het resultaat: een kwaliteitsvolle, gebonden cursus met kaft op maat van je instelling, die tijdens de duur van je lessenreeks beschikbaar blijft.

4

Efficiënte productie tot distributie

We voorzien een kwaliteitsvol en duurzaam productieproces door onze drukkerij in Herent maar ook een efficiënte distributie en voorraadbeheer door Acco Boekhandel.

5

Flexibiliteit

Als auteur beschik je over de mogelijkheid om jaarlijks je cursus te herwerken. Daarnaast kan je de cursus personaliseren met het logo van jouw onderwijsinstelling. Tot slot heb je de optie om bij de start van het semester de eerste hoofdstukken online beschikbaar te stellen voor je studenten.

6

Online Acco-studiemateriaaltool

Dankzij deze praktische tool voorzien we een transparante communicatie en eenvoudige bestelling en opvolging van jouw cursus.

Studiemateriaal uitgeven bij Acco?

Acco biedt je een totaalaanpak, steeds met verbindende contacten en professioneel advies. We selecteren of ontwerpen het ideale (blended) studiemateriaal voor jouw vak, zodat het aansluit bij jouw didactische uitdaging.

Ons doel?
Een succesvolle leer- en doceerervaring voor jou en je studenten.
Benieuwd wat dat voor jou betekent?

De Acco-studiemateriaaltool, snel en efficiënt

Via de online Acco-studiemateriaaltool geef je in slechts enkele klikken snel, eenvoudig en efficiënt door of je jouw studiemateriaal – waaronder ook jouw Acco-cursus – volgend semester of academiejaar wil behouden, wijzigen of aanvullen met nieuw materiaal. In een paar stappen bestel je zo jouw studiemateriaal. Wij gaan daarna meteen voor jou aan de slag.

Voor meer informatie over een cursus uitgeven bij Acco of de vernieuwde Acco-studiemateriaaltool kan je terecht op de pagina met veelgestelde vragen. >>

Maak kennis met het team van Acco

Onze accountmanager hoger onderwijs

Heb je een vraag over een of meerdere van onze uitgaven of over wat Acco voor jou als docent kan betekenen? Line De Caluwé, onze accountmanager hoger onderwijs, staat voor je klaar.

Onze uitgevers

Voor elk vakgebied staat er bij ons een uitgever klaar met de nodige kennis en ervaring. Zo krijg je altijd waardevol advies waar je meteen mee aan de slag kunt. 

Sluit Menu