Studiemateriaal bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Als docent heb je veel werk. Dus ben je op zoek naar een manier om dit werk zo efficiënt als mogelijk aan te pakken. 

Om dit te kunnen heb je goede partners nodig. Partners die jouw noden, wensen en behoeftes kennen en jou optimaal ondersteunen in jouw doceeropdracht. 

Acco doet dit dankzij een geoptimaliseerde flow voor het uitgeven van cursussen en het bestellen van studiemateriaal. Snel, eenvoudig en efficiënt. Zo hou jij als docent meer tijd over voor de zaken waar je echt graag mee bezig bent.

 

Een cursus uitgeven bij Acco: een goede keuze

Persoonlijke begeleiding

We begeleiden je bij het uitgeven van je cursus, of het nu je eerste uitgave is of een herdruk van een bestaande cursus. Vanuit onze jarenlange ervaring en kennis als uitgever geven we je de ondersteuning die je wenst. Het resultaat: een kwaliteitsvolle, gebonden cursus met kaft op maat van je instelling, die tijdens de duur van je lessenreeks beschikbaar blijft.

“Acco hielp mij bij het verbeteren van de printkwaliteit van afbeeldingen in mijn vertaling van een cursus. Een prachtig resultaat met heel duidelijke afbeeldingen.” (Leo Versteynen, bij de uitgave van General Microbiology for Laboratory Technologists)

Voordeel voor de auteur

Door je cursus bij Acco uit te geven, heb je het voordeel dat de inhoud van je cursus auteursrechtelijk wordt beschermd. Je cursus krijgt ook zijn eigen ISBN. Je krijgt een auteursvergoeding en gratis auteursexemplaren

Kwaliteit aan een toegankelijke prijs

Elke Acco-cursus wordt gedrukt in onze drukkerij in Herent. Een efficiënt, kwaliteitsvol en duurzaam drukproces is gegarandeerd. We bieden een vaste bladprijs van € 0,0515 ongeacht de grootte van de studentengroep omdat we geloven dat onderwijs toegankelijk moet zijn en blijven. Acco-aandeelhouders krijgen bovendien 25% korting bij aankoop van een Acco-cursus.

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het drukwerk én de snelheid waarmee Acco mijn cursus in de rekken kreeg, zelfs na een correctie op het laatste moment.” (Karel Neels (UA), auteur van Demography & Population Studies: an Introduction)

Een eerste cursus uitgeven?

Wil je voor de eerste keer een cursus uitgeven bij Acco? Contacteer ons dan vrijblijvend en we begeleiden je met veel plezier bij jouw eerste cursusuitgave.

Studiemateriaal uitgeven bij Acco

Select & Learn, studiemateriaal 100% op maat

Op zoek naar studiemateriaal op maat dat jouw studenten optimaal ondersteunt in hun leerproces? Maak kennis met Select & Learn. 

In vier eenvoudige stappen creëer je zelf studiemateriaal op maat van jouw lesinhoud, jouw studenten en hun leertraject. Doel? Een succesvolle leerervaring voor elke individuele student. 

Onze uitgevers, ervaren leerconsulenten voor het hoger onderwijs

Voor onze uitgevers gaat uitgeven veel verder dan enkel een boek publiceren. Zij zijn ook leerconsulenten voor docenten hoger onderwijs. Zij helpen je namelijk bij het ontwikkelen van een activerend en motiverend leerproces met als doel een optimale leer- en doceerervaring. 

Ze adviseren je ook bij het vormgeven van innovatieve en activerende leermiddelen die 100% passen bij jou, jouw studenten en je vak. Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact op.

De Acco studiemateriaal tool, snel en efficiënt

Bij  Acco kan je voor de keuze van jouw studiemateriaal vanaf nu aan de slag met een eenvoudige en efficiënte online tool. Deze tool geeft jou als docent een helder overzicht van het studiemateriaal dat je vorig academiejaar bij Acco bestelde. Je kan dan meteen in slechts enkele klikken doorgeven of je dit studiemateriaal volgend semester of academiejaar wil behouden, wijzigen of aanvullen met nieuw materiaal.

Hoe werkt het?

  • Voor jouw Acco-cursussen geef je aan of je die ongewijzigd, dan wel gewijzigd wil behouden. Of je laadt nieuw materiaal op. In een paar stappen bestel je zo jouw gloednieuwe cursus. Wij gaan daarna meteen voor jou aan de slag.
  • Wil je dit jaar graag opnieuw met een bestaande Acco-blokwijzer werken? Dan kan je dit ook via de tool doorgeven.
  • Wens je bepaalde boeken, zowel van Acco, als van andere binnen- en buitenlandse uitgeverijen, te gebruiken tijdens jouw lessen? Wij zorgen ervoor dat onze winkels de boeken inkopen voor jouw studenten en onze boekhandelaars stellen een literatuurlijst samen voor elke richting.

In deze nieuwe tool beheer je jouw studiemateriaal voor het volgende semester of academiejaar dus in enkele eenvoudige klikken, op geheel transparante manier.

Nood aan meer informatie?

Veelgestelde vragen

Voor meer informatie over een cursus uitgeven bij Acco of de vernieuwde Acco studiemateriaal tool kan je terecht op onze pagina met veelgestelde vragen.

Jouw persoonlijke login

Gaf je al ooit een Acco-cursus uit of heb je vroeger al studiemateriaal bij Acco besteld, maar ontving je geen persoonlijke login voor de Acco studiemateriaal tool? We helpen je graag verder.

Sluit Menu