Wens je een recensie-exemplaar of heb je een andere vraag?

Ben je journalist en heb je een Acco-titel gezien die je aandacht trekt? Aarzel dan zeker niet om een recensie-exemplaar aan te vragen. Laat je gegevens hier achter en wij bezorgen je jouw boek naar keuze in digitale of papieren versie. 

Wens je een van onze auteurs te spreken of heb je een andere vraag? Neem dan zeker contact met ons op via pers@acco.be en we helpen je graag verder. 

Vraag hier jouw recensie-exemplaar aan

* Verplicht veld


Ik ben geïnteresseerd inOp de hoogte blijven?


Over Acco Uitgeverij, Boekhandels & Drukkerij

Acco is een studentencoöperatieve, gegroeid in de tweede helft van de jaren 50 in de schaduw van de K.U.Leuven met het doel de drempel tot de universiteit te verlagen.

In 1960 werden we in de vorm van een coöperatieve vennootschap opgericht. De directe aanleiding hiertoe was de wet van 1960 op het hoger onderwijs waarbij huisvesting en restauratie werden gesubsidieerd (en binnen de universitaire organisatie bleven), terwijl boeken en studentenmateriaal buiten de subsidiëring vielen en hiervoor een nieuwe financieringsformule diende gevonden te worden.

Acco is door de jaren heen een coöperatieve gebleven waar zowel oud-studenten als huidige studenten een belangrijke vertegenwoordiging hebben in de Raad van bestuur en aldus mee het beleid bepalen.

Onze missie blijft ongewijzigd: onze passie voor kennis verspreiden door de ontwikkeling en verspreiding van studiemateriaal en wetenschappelijk werk.

Contactpersonen pers & media

Lien Berendsen

Marketing: Managers en HR, (Para-)medisch, Wetenschappen, Recht
Tel.: +32 16 62 80 33
E-mail: pers@acco.be

Jill Bosmans

Marketing: Onderwijs, Psychologie en orthopedagogie,
Sociale wetenschappen, Taal-en letterkunde, Religie en filosofie
Tel.: + 32 16 62 80 62
E-mail: pers@acco.be

Sluit Menu