Een tijdje geleden kondigden we de eerste winnaar van onze ‘Week van de zorg‘-wedstrijd aan. Jan Debaene werd door zijn collega’s genomineerd als ‘beste leidinggevende in de zorg’. De vele nominaties leverden hem extra vitamines op in de vorm van een overheerlijke fruitmand én het boek Leiderschap in de gezondheidszorg van Neree Claes.

“Hoofdverpleger in hart en nieren die de patiënt steeds centraal stelt”

Via onze Facebook-pagina ontvingen we echter nog veel meer nominaties en Sus Vermeiren kwam als tweede winnaar uit de bus. Zijn collega, Hilde, stuurde ons een zeer mooie motivatie op. Het is duidelijk dat Sus zijn prijs en eretitel dubbel en dik verdient:

“Graag wil ik Sus nomineren als favoriete leidinggevende. Sus is hoofdverpleger op intensieve zorgen, E514, Gasthuisberg. Volgend jaar gaat hij op pensioen en het zou mooi zijn om hem de prijs voor ‘beste leidinggevende in de zorg’ te geven. Hij is al meer dan 30 jaar hoofdverpleger in hart en nieren. Aan zijn zorg voor zwaar zieke patiënten en personeel kan niemand tippen. Ziekenbedden omringd met vele high tech toestellen, personeelstekort, … het weerhoudt Sus er niet van om de patiënt altijd centraal te stellen en te helpen wanneer nodig. Leiding geven over een dienst met meer dan 60 personeelsleden en dan ook nog eens zorgen voor zwaar zieke patiënten én zijn familie, dat verdient een nominatie!”

– Nominatie door Hilde, verpleegkundige E 514

Nu de laatste winnaar bekend is, willen we ook nog alle zorgverleners die dagelijks het beste van zichzelf geven hartelijk danken voor hun inzet en de steun die ze verlenen aan hun patiënten. Voor hen geven we met veel plezier boeken uit die zorgprofessionals sterken in hun vak.

20170629_160455_resized

 

 

 

Deze post heeft een reactie

Geef een reactie

Sluit Menu