“Nomineer je favoriete leidinggevende in de zorg en trakteer hem of haar op extra vitamientjes en het boek Leiderschap in de gezondheidszorg.”
Dat was het opzet van onze ‘Week van de zorg‘-wedstrijd.

Al snel werd duidelijk dat tal van zorgverleners de gegeerde titel ‘Beste zorgverlener’ verdienen. We ontvingen via onze Facebook-pagina verschillende nominaties voor mensen die elke dag het beste van zichzelf geven. Maar de naam die we het vaakst op onze pagina tegenkwamen was die van Jan Debaene, hoofdverpleegkundige ouderenpsychiatrie in AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV.

Een leidinggevende uit de duizend

Het is altijd fijn om mensen blij te maken met een cadeautje. Maar wij werden pas echt happy van de vele ontroerende en inspirerende motivaties die we ontvingen. We laten jullie graag mee genieten van enkele lofbetuigingen over Jan:

“Een gedreven leidinggevende met een oplossingsgerichte visie die het ‘in de vingers heeft’ om het beste uit zijn medewerkers te halen in functie van een warme zorgverlening op maat.”

“Jan verdient het als leidinggevende om ook eens in de bloemetjes te staan. Met zijn hart op de juiste plaats, humor en als wandelende encyclopedie weet hij alles in goede ba(e)nen te leiden.”

Gepakt en gezakt met een overheerlijke fruitmand en het boek van Neree Claes, trokken we gisteren naar het ziekenhuis waar Jan werkt. De verdiende winnaar was zeer blij met zijn prijs.  Daarnaast kwamen we te weten dat Jan les geeft binnen het domein ouderenpsychiatrie aan Artevelde en Vives. Een fijne kennismaking dus.

Voor onze tweede winnaar, Sus Vermeiren van UZ Leuven, staat er nog een tweede geschenkpakket klaar. Ook hij mag zich binnenkort verwachten aan een leuk presentje.
To be continued… 🙂

Winnaar Jan Debaene_FB
Jan, winnaar van de ‘Week van de zorg’ was aangenaam verrast met de prijs én de lovende woorden van zijn collega’s.

 

Geef een reactie

Sluit Menu