Leerkracht zijn van jonge mensen, het levert je fantastische momenten op. Maar weerstand en ontmoediging loeren altijd om de hoek. En toch is enthousiasme je enige optie. Je moet motiveren. Daar moet je zelf gemotiveerd voor zijn en dat vraagt veel energie.

In de aanloop naar de publicatie van zijn nieuwe boek Zo blijf je een sterke leerkracht, schreef auteur Johan Dehandschutter een whitepaper.
Hierin spreekt hij over de straffe vitamines die elke ochtend bij gedreven leerkrachten klaar liggen.

Binnenkort publiceren we deze whitepaper, hou dus zeker onze sociale media in het oog. Want uit ’7 vitamines voor je motivatie’ haal je als gemotiveerde leraar of lerares gegarandeerd kracht.

Motivatie in je boekentas

Zó blijf je een sterke leerkracht is de opvolger van Sterk starten. Een survivalkit voor de nieuwe leerkracht.  In dit nieuwe boek legt Johan Dehandschutter in een heldere taal uit hoe motivatie werkt en hoe je die inzichten kunt toepassen in je eigen onderwijspraktijk. Het is een instrument met overzichtelijke schema’s, puntsgewijze samenvattingen en praktische invulroosters. Met de actiefiches kun je je motivatie concreet vormgeven. Het boek bevat verschillende getuigenissen van en over leerkrachten die hun eigen sterke motivatie hebben ontwikkeld.

Het is geschreven in korte fragmenten zodat je er altijd, wanneer het je even past, een stuk motivatie uit kunt putten.
Kortom: een boek om altijd mee te hebben in je boekentas.

'Zó blijf je een sterke leerkracht

PS: volg Acco op Facebook, Twitter en LinkedIn  voor nieuws over onze recente publicaties en events.

Geef een reactie

Sluit Menu