• Wil je leren hoe je je lerarenteam kan engageren en motiveren?
  • Lees je graag de mening van (mede-)experts in onderwijsdebatten?
  • Verdiep je graag je onderwijsvisie?

Dan is Impuls. Leiderschap in onderwijs iets voor jou.

Impuls gaat in 2019 haar 50ste jaargang in. Vanaf jaargang 2019-2020 trekt de Impuls-redactie een nieuwe kaart, met de klemtoon op vernieuwing, innovatietrajecten en veranderingsprocessen. Ook legt ze de focus op de rol van de schooldirecteur als onderwijskundig leidinggevende, people manager, veranderingsmanager en communicator.

Het vernieuwde tijdschrift Impuls. Leiderschap in onderwijs blijft het enige tijdschrift in Vlaanderen dat de onderwijsactualiteit volgt vanuit het oogpunt van onderwijsleiderschap. Impuls houdt je kennis up-to-date door trends te signaleren; het vestigt je aandacht op nieuwe publicaties en evenementen; het levert kanttekeningen bij onderwijsdebatten.

Je team kunnen begeesteren en engageren, daar draait het vandaag om. Impuls wil een professionele en kritische ‘vriend’ zijn en zinvolle ondersteuning aan leidinggevenden bieden.

Benieuwd hoe Impuls. Leiderschap in onderwijs je als schoolleider en schoolteam kan ondersteunen? Download dan hier het volledige kennismakingsnummer en laat je overtuigen.

Over Impuls. Leiderschap in onderwijs

Impuls. Leiderschap in onderwijs verschijnt driemaandelijks vanaf september 2019.

Een individueel abonnement kost € 45. Je ontvangt dan één exemplaar van elk nummer.

Neem je liever een groepsabonnement? Dat kost € 135. Je ontvangt dan vier exemplaren per nummer.

Geef een reactie

Sluit Menu