Samen onderweg naar optimale leerresultaten

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het ontwikkelen van activerend blended studiemateriaalWil je een motiverend leerproces ontwerpen dat je student optimaal begeleidt bij het verwerken van de leerinhouden? Streef je naar optimale leerresultaten

Dan staan we voor je klaar. De uitgevers en leerconsulenten van Acco luisteren naar jouw behoeftes en zoeken samen met jou naar de beste manier om je studiemateriaal uit te geven. Ze helpen je bij de ontwikkeling van een activerend en motiverend leerproces met als doel een optimale leer- en doceerervaring. Zo krijg jij advies bij het ontwerp van innovatieve leermiddelen die 100% passen bij jou, je studenten en je vak. 

Activerend, blended studiemateriaal op maat

Onze uitgevers en leerconsulenten gaan met jou in gesprek. Zo ontdekken we samen wat jouw unieke noden en behoeftes zijn. En ontwerpen we kwalitatief blended studiemateriaal dat perfect aansluit bij je doceerstijl, studenten en vakinhoud.

Ons doel? Succesvolle leerresultaten voor je studenten en een optimaal doceertraject voor jou als docent. Geïnteresseerd in een samenwerking?

Wat kunnen we nog voor je doen?

Acco-cursus

Als je op zoek bent naar kwalitatief studiemateriaal voor je studenten aan een toegankelijke prijs, dan zit je met de Acco-cursus goed.

Blokwijzer

De Blokwijzer ondersteunt docenten die met activerend blended studiemateriaal aan de slag willen gaan.

Select & Learn

Selecteer content uit meer dan 25 Acco-bronwerken en vul deze eenvoudig aan met je eigen materiaal. Dat is Select & Learn. 

Sofia

Sofia, dat is de link tussen kwaliteitsvol digitaal studiemateriaal en je LMS. Nu nog sneller, performanter en future-proof dan ooit.

Waar staan we voor?

Activerend leren

Als docent word je gestimuleerd om motiverend en activerend te doceren. Op die manier ondersteun je jouw studenten optimaal in hun leerproces met als doel een maximaal leerrendement. Daar willen we je graag bij helpen.

Content op maat

Elke dag verslinden we content. Maar niet alle content is relevant. Toch niet voor jou. Daarom zorgt ons team ervoor dat content op de best mogelijke manier en in de best aangepaste vorm bij jou raakt.

Levenslang leren

De toekomst ligt in handen van al wie levenslang blijft leren. Daar zijn we bij Acco van overtuigd. Wij zorgen ervoor dat je bij ons alles vindt om te blijven leren en groeien.

Maak kennis met de Acco-publicaties

Geïnteresseerd in wat Acco allemaal uitgeeft?
Neem dan zeker even een kijkje op onze webshop.

Sluit Menu