Geef je eigen publicatie uit met Acco

Ben je docent of professional en op zoek naar een educatief-wetenschappelijke uitgever in Vlaanderen en Nederland? Maak kennis met Acco.

Onze uitgevers en leerconsultants luisteren naar jouw behoeftes en zoeken samen met jou naar de beste manier om je studiemateriaal of wetenschappelijk boek uit te geven. Ze helpen je bij de ontwikkeling van een activerend en motiverend leerproces met als doel een optimale leer- en doceerervaring. Zo krijg jij advies bij de vormgeving van innovatieve leermiddelen die 100% passen bij jou, jouw studenten en je vak.

Maak kennis met onze diensten & producten

Acco-cursus

Als je op zoek bent naar kwalitatief studiemateriaal voor jouw studenten aan een toegankelijke prijs, dan zit je met de Acco-cursus goed. Bovendien kan je jouw Acco-cursus via de studiemateriaaltool snel, eenvoudig en efficiënt bestellen voor het volgende academiejaar.

Blokwijzer

De Blokwijzer is een nieuw concept voor leermiddelen dat docenten en studenten de weg wijst om met activerend studiemateriaal aan de slag te gaan.

 

Select & Learn

Met Select & Learn bepaal je eenvoudig uit welke Acco-publicaties je content overneemt én je vult die aan met jouw eigen materiaal, zoals extra hoofdstukken, slides, grafieken, cases, voorbeelden, … 

Activerend, blended studiemateriaal op maat

De uitgevers en leerconsultants van Acco Uitgeverij gaan nog veel verder dan enkel de bovenstaande producten en diensten. Zij gaan graag met jou in persoonlijk gesprek om te weten te komen wat jouw unieke behoeftes zijn om zo kwalitatief blended studiemateriaal te ontwerpen dat volkomen op maat is van jouw doceerstijl, studenten en vakinhoud. Ons doel? Een succesvolle leerervaring voor jouw studenten en een optimaal doceertraject voor jou als docent. Geïnteresseerd in een samenwerking?

Maak kennis met de Acco-publicaties

Geïnteresseerd in wat Acco allemaal uitgeeft?
Neem dan zeker even een kijkje op onze webshop.

Sluit Menu