Het leven is aan de leergierigen.

Leren doe je vandaag niet meer alleen op school. De kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor je job, veranderen continu. Daarom is het belangrijk dat je altijd blijft bijleren.

De toekomst ligt in handen van al wie levenslang wil leren. Daar zijn we bij Acco van overtuigd. Daarom zorgen wij ervoor dat kennis op de best mogelijke manier en in de voor jou geschikte vorm bij jou raakt. Wij zorgen ervoor dat je bij ons alles vindt om te blijven groeien.

Ontdek ons aanbod vakliteratuur voor: onderwijs | (para)medici | psychologie en (ortho)pedagogie 

Uitgeverij

Wij geven publicaties van experts uit in de volgende domeinen:

  • (Para)medische wetenschappen
  • (Ortho)pedagogische wetenschappen
  • Psychologie
  • Onderwijs
  • Wetenschappen
  • Mens en Maatschappij

Boekhandels

In onze boekhandels vind je een uitgebreid,  kwalitatief en internationaal assortiment vakliteratuur. 

Drukkerij

Dankzij onze drukkerij produceer je het drukwerk van jouw organisatie snel, flexibel en kosteneffiënt dankzij Printing on demand.

Leerconsultancy voor bedrijven

Ook als bedrijf kan je bij ons terecht. Want je medewerkers blijvend bijscholen, dat is een hele opgave.

De leerconsulenten van Acco adviseren je graag bij het ontwikkelen van een activerend en motiverend leerproces met innovatieve leermiddelen zoals ons online leerplatform Sofia.

Vakliteratuur voor het onderwijs

Levenslang leren voor directie en schoolteams

Je staat aan het hoofd van een school. En zo ben je zowaar mede-verantwoordelijk voor de toekomst van onze maatschappij. Heb je daar vragen over? Ben je op zoek naar verdieping?

Begeleiding en opvoeding van kleuters

Kleuters opvoeden tot speelse, leergierige en verantwoordelijke kinderen, dat is niet altijd gemakkelijk. Daarom willen wij je graag helpen.

Blijvend bijscholen voor leerkrachten in lager onderwijs

Je hebt de uitdagende taak op je genomen om kinderen op te voeden tot intelligente, zelfstandige en verantwoordelijke jongeren. Op deze pagina vind je materiaal dat je daarbij kan helpen.

Bijleren? Ook voor leerkrachten in de middelbare school

Ben je leraar in het middelbaar onderwijs? Dan weet je dat lesgeven aan jongeren leuk, maar uitdagend is. Neem een kijkje in het materiaal dat we beschikbaar stellen voor het middelbaar onderwijs.

Binnenklasdifferentiatie,
ook in jouw klas?

Als goede leerkracht wil je het maximale uit elke leerling halen. Een hele uitdaging wanneer je een twintigtal kinderen in de klas hebt. 

Sporters begeleiden, motiveren
of iets nieuws leren?

Sporten is gezond, leuk en uitdagend. Jonge sporters begeleiden, motiveren of nieuwe zaken aanleren is dat ook. Ben je op zoek naar inspiratie voor je les? Neem dan hier eens een kijkje.

Vakliteratuur voor (para)medici

Leren, bijleren en groeien? Ook als verpleegkundige

Ben je verpleegkundige en wil je voortdurend blijven groeien en leren?Neem een kijkje in het materiaal dat we beschikbaar stellen voor verpleegkundigen.

Een leven lang leren als arts.
Een must!

Levenslang leren als arts gaat verder dan zuiver medische kennis. Leer met ons materiaal ook bij in jouw rol als adviseur, psycholoog, pedagoog, …

Levenslang leren?
Ook als apotheker

Als apotheker ben je zo veel meer dan enkel een verkoper van medicijnen. Je bent naast een luisterend oor voor je patiënten ook een levenslange student. En daar wil Acco je in ondersteunen.

Vakliteratuur voor psychologie en (ortho)pedagogie

Kanker een plaats geven
voor kinderen en volwassenen

Als (groot)ouder of leerkracht kanker uitleggen aan kinderen is nooit makkelijk. Een gouden formule bestaat helaas niet. 

Ken je ons Acco-aandeel al?

Sluit je aan bij de meer dan 225.000 studenten en professionals als aandeelhouder van Acco. Een eenmalige kost van slechts €31 levert je levenslang voordelen en kortingen op!

Contacteer ons

Heb je vragen over onze producten en diensten? 
Neem dan contact op met maakkennis@acco.be of bel naar 016/62 80 00.

Sluit Menu