Aan de slag bij ‘den Acco’

Hallo, mijn naam is Marlies! Ik ben studente communicatiewetenschappen aan de KU Leuven. Sinds kort ben ik ook stagiaire e-marketing bij uitgeverij Acco.

Voor ik aan mijn opleiding communicatiewetenschappen begon, behaalde ik al een diploma marketing aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Vanuit mijn interesse in marketing koos ik voor een stageplaats bij een marketingafdeling. En aangezien ik graag lees en al enkele jaren boeken koop in de Acco Boekhandel, waagde ik mijn kans op deze toffe stageplek bij ‘den Acco’.

Over humor, nieuwsbrieven, social media en… motivatie

Ik zit momenteel in mijn derde stageweek bij Acco en ik kan jullie al zeggen dat de stage mij goed bevalt. Er heerst een fijne sfeer in het kantoor en tijdens de lunch wordt er vaak gelachen. Niet onbelangrijk natuurlijk 🙂

Tijdens mijn stageperiode van zes weken, ondersteun ik hier het marketingteam in hun dagelijkse taken op vlak van e-marketing. Geen betere manier om een goed beeld te krijgen van wat mij later te wachten staat. Ik krijg de kans om zelfstandig aan diverse opdrachten te werken. Zo stel ik o.a. digitale nieuwsbrieven op en werk ik social mediaplannen uit. Ik mag deze nieuwsbrieven nadien zelf uitsturen en ook mijn andere opdrachten worden door de marketeers wel degelijk gebruikt. Dit motiveert mij enorm om goed werk te leveren en geeft een gevoel van verantwoordelijkheid.

Voilà, tot zo ver mijn stageverslagje over mijn eerste werkweken bij Acco.
Ik kijk er naar uit om nog meer te leren over de uitgeverij, boekhandel, drukkerij in het algemeen en e-marketing in het bijzonder. To be continued 😉

Groetjes,
Marlies

acco-lisadeveltere-3673

Geef een reactie

Sluit Menu