Op 5 juni werd het boek Mangomoment officieel voorgesteld in Leuven. Heb je het inspirerende event gemist? Of wil je het herbeleven? Bekijk dan hier de aftermovie.

We hopen dat ons boek mensen kan inspireren in de zoektocht naar een warmere zorg, meer veerkracht en positivisme. De talrijke waargebeurde verhalen van Vlamingen en Nederlanders tonen hoe je in het dagelijkse leven kleine momenten van grote waarde kan creëren. Zo vergroten Mangomomenten niet alleen het geluk van de mensen om je heen, maar ook jouw eigen voldoening.
Twee handen die een mango vasthouden
Professor Kris Vanhaecht
Auteur van Mangomoment

Het zijn die kleine dingen in het leven, zoals een glimlach, een complimentje, een fijn gesprek, een kleine attentie, … die ons verdriet en onze zorgen even doen vergeten en ruimte maken voor geluk, liefde en hoop. Kleine momenten die een wereld van verschil maken.

Dit boek met waargebeurde verhalen en prachtige portretfoto’s wil de lezer inspireren om kleine momenten van groot geluk te creëren voor de mensen om zich heen. Want iedereen heeft nood aan warme zorg.

Download je Mangomoment affiche of bladwijzer. Om elke dag opnieuw de mensen om je heen te inspireren tot het creëren van Mangomomenten kan je hier een mooie affiche en bladwijzer downloaden.

Hang hem op in jouw consultatie-, lunch- en wachtruimte of in je inkomhal, wandelgang, klaslokaal, secretariaat, … en werk elke dag opnieuw samen aan een warmere zorg én warmere wereld.

Geef een reactie

Sluit Menu