In tijden van COVID-19 hoor je de vraag naar digitaal studiemateriaal nog harder klinken. Daarom blijft de ontwikkeling van Sofia aan hetzelfde tempo doorgaan.  

We zitten intussen aan onze tweede golf van nieuwe functionaliteiten in 2020. Een blik achter de schermen. 

Sofia in het Nederlands of en français?

De fundamenten voor een meertalige Sofia zijn gelegd: vanaf de zomer van 2020 zal Sofia niet alleen in het Engels, maar ook in het Nederlands en Frans beschikbaar zijn. 

Waarom? Voor veel vakken is het belangrijk om ook de instructies aan te bieden in de taal die de student moet studeren.  

Vlotter aansluiten bij een portaal 

Voor studenten wordt het nóg gemakkelijker om aan te sluiten bij het portaal dat bij hun vak hoort. We voegden identificatie op basis van academiejaar en instelling toe, waardoor portalen aanmaken en beheren vlotter loopt. 

Sofia in een nieuw jasje 

We brengen dit jaar heel wat vernieuwing in de functionaliteiten van Sofia. Maar we willen niet alleen aanvullen wat Sofia kan, we willen ook de ervaring voor de gebruikers een update geven. Daarom werken we samen met experts in UI/UX-design om het design en de gebruikerservaring te verbeteren. 

Op deze beelden krijg je alvast een voorsmaakje. Klik op de afbeelding om het oude en nieuwe design naast elkaar te bekijken. 

Create: overzicht van je courses als Sofia-auteur
Create: courses bewerken als Sofia-auteur
Learn: het overzicht van je courses bekijken als student
Verbeterde navigatiemogelijkheden

Acco, officieel partner van Canvas 

Acco is sinds 2020 officiële partner van Instructure, dat instaat voor de ontwikkeling van het leerplatform Canvas. Zowel Acco als Instructure hebben een hart voor leren en innovatie. Ons platform Sofia koppelt naadloos met Canvas en legt zo de link tussen kwaliteitsvol digitaal studiemateriaal en je LMS. 

Maak kennis met Sofia

De link tussen kwaliteitsvol digitaal studiemateriaal en je bestaande LMS. Zo maak jij jouw studiemateriaal motiverend en activerend voor je studenten, op maat van jouw visie en die van je onderwijsinstelling.

Geef een reactie

Sluit Menu