Heb je een vraag over een of meerdere van onze uitgaven of over wat Acco voor jou als docent kan betekenen? Line De Caluwé, onze accountmanager hoger onderwijs, staat voor je klaar.

Samen met jou onderzoekt Line welk activerend en motiverend leerproces 100% past bij jou, jouw vak en jouw studenten. Vervolgens adviseert Line je bij het kiezen van het lesmateriaal met inhoudelijk en didactisch de beste fit. Of het nu gaat om een boek, een blended uitgave of een digitale toepassing, samen vinden Line en jij de beste content op maat van jouw lespakket

En als dat lesmateriaal nog niet bestaat, dan ontwikkelen Line en jij samen studiemateriaal op maat waarbij zelfgekozen delen uit de bestaande Acco-content verrijkt worden met jouw eigen materiaal, vormgegeven in een mooi, gepersonaliseerd concept.

Maak een afspraak of neem contact op met Line

Line De Caluwé
Accountmanager hoger onderwijs
Tel.: +32 472 89 53 10
E-mail: line.decaluwe@acco.be

Vraag een docentenexemplaar aan

Als docent hoger onderwijs kan je van de meeste van onze publicaties een docentenexemplaar aanvragen aan de helft van de prijs

Uitgeven bij Acco?

Voor elk vakgebied staat er bij ons een uitgever klaar met de nodige kennis en ervaring. Zo krijg je altijd waardevol advies waar je meteen mee aan de slag kunt. 

Acco, partner voor jouw studiemateriaal

Wil je meer informatie over het uitgeven van je cursus bij Acco, of het bestellen van studiemateriaal? Neem een kijkje op onze pagina over studiemateriaal.

Sluit Menu